Kandidati për kryeministër të Kosovës, Albin Kurit, i ftuar në Opinion, foli rreth bashkimit të Shqipërisë me Kosovën dhe raportin e tij me kryeministrin Edi Rama. Për Ramën, Kurti tha se raportet nuk i kanë të mira, dhe asryeja se u ftohën ishte afrimiteti i tij me Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.  “Raportet e mia me Ramën nuk mund të them që i kemi shumë te mira, por duhet ti përmirësojmë. Raportet me te i prisha për shkak te afrimitetit të tij me Thaçin ne kohen kur zhvillohej protesta me e madhe kundër presidentit te Kosovës. Për mua mbetet enigmatike si ai nuk mund te shkëputet dot nga idetë e Thaçit. Me presidentin e Shqipërisë i kam raportet shumë të mira por kemi kohë që nuk jemi takuar”, tha më tej ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here