Të shtunën, në stadiumin “Nexhip Trungu” të Cërrikut u luajt takimi Turbina-Lushnja. Të dyja ekipet, edhe pse janë jashtë objektivave, kanë bërë një ndeshje të mirë. Por, ajo që vihet re është mosmarrja e masave organizative në këtë fundkampionati nga klubet pritëse, ndërsa FSHF i anashkalon, duke vijuar që të trajtojë disa klube si “të nënës” e disa si “të njerkës”.

Fraksioni i dytë filloi me 12 minuta me vonesë. Shkak është bërë autoambulanca, që është larguar në një urgjencë dhe më pas është rikthyer.

Kampionati i Kategorisë së Parë vijon që të ketë problematika në mosmarrjen e masave organizative edhe pse shumë klube pretendojnë se sillen si profesionistë, brenda fushës, apo dhe jashtë saj, sidomos në aspektin organizativ…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here