Ditën e djeshme në emisionin “Përputhen”, Ana bëri një deklaratë të fortë. Ajo u shpreh se dëshiron që Berati të largohet nga emisioni, pasi ai është gej.

Pjesë nga biseda në studio:

Ana: Unë jam e para që dua që ai të ikë, pasi nëse Graciano (më fal që po ta përmend emrin) ishte bi, ti je më shumë se bi zemra ime dhe këtë mund ta vërtetoj me shumë fakte, si të duash ti, kur të duash ti.

Berati: Po ta vërtetoj unë, më thirr ndonjë natë, rrimë bashkë

Ana: Po zemra ime e provuam po nuk po funksionon

Bora: Nëse Graciano ishte bi, ky çfarë i bie të jetë?

Ana: I bie të jetë gej!

Bora: Po pse del në këtë konkluzion?

Ana: Po se është, e dinë të gjithë

Berati: Thirrëm një natë…

Ana: Jo jo nuk të thirr…ti nuk je në atë kategori për të kaluar një natë me mua, nuk je. Ti pikërisht nuk je, por nëse ti do fakte për këtë gjë, më thuaj po dhe unë do t’i sjell

Berati: I dua faktet

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here