Duke shfletuar: BE

Kosova mbetet në vendnumërim, sa i përket rrugës drejt Bashkimit Europian. Vendi ka nënshkruar vetëm Marrëveshjen e Stabilizim-Asociimi me BE-në,…

Nga: Alban Daci Nëse sot ekziston civilizimi Perëndimor dhe europian, ekziston më së shumti për dy faktorë: Perandorisë Romake, ku…