Të fundit
Browsing: gatuani
Koha e përgatitjes – 40 minuta Përbërësit për kekun: për tavë drejtkëndëshe 33×23 cm, nëse bëni gjysmën e dozës, përdorni tavë 23×17 cm. 6 kokrra vezë 200 g sheqer 200 g miell 1 bustinë vanilje 8 g sodë për ëmbëlsira 1 majë luge kripë 150 g gjalpë i tretur i vakët Për kremin me qumësht:
Amvisat shqiptare janë shumë familjare me sallatën Shef. Ato e përgatisin përherë këtë sallatë në raste festash familjare, drekash apo…
Mishi i pulës përbën një nga mënyrat më të mira për të përfituar proteinën që na nevojitet çdo ditë. Mënyrat…
Salca e beshamelit u jep gatimeve një shije të shkëlqyer dhe të plotë. Kremi i qumështit, i njohur ndryshe si…
2-3 lugë vaj ulliri 70 g gjalpë 80 g miell 1 thelb hudhër ½ qepë e grirë imët 1 karotë…
Patëllxhanë të mbushur është një pjatë shumë e përdorur dhe janë shumë mënyra për ta përgatitur. Një ide e mirë…
Nëse ju pëlqen keku me çokollatë, atherë shihni këtë recetë të thjeshtë, por shumë të shijshme. Për ta gatuar këtë…