Duke shfletuar: Myslim Murrizi

Deputeti Myslim Murrizi dhe ish deputetja e PD-së Arbiola Halimi kanë shkëmbyer replika të ashpra në lidhje me ndryshimet në sistemin zgjedhor. Murrizi deklaroi se që në vitin 2008 qytetarëve shqiptarë ja hoqën të drejtën për të zgjedhur, ndërkohë që Halimi e ndërpreu duke i kujtuar se ai është zgjedhur pikërisht nga ky kod zgjedhor.