Browsing: RUCI

Përkundër kërkesave të vazhdueshme për rritjen e transparencës së parlamentit ndaj publikut, duket se një problem i tillë është konstatuar edhe nga vetë kryeparlamentari Gramoz Ruçi. Ky i fudnit u ka tërhequr veshin kryetarëve të komisioneve të përhershme parlamentare por edhe punonjësve të tij duke i kërcënuar madje edhe me largim nga puna, raporton tirananews.al.

Një grup deputetësh të opozitës i kanë dërguar një kërkesë për interpelancë urgjente kryetarit të Kuvendit Gramoz Ruçit, ndaj ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj. Kërkesa për interpelancë është nënshkruar nga 7 deputetë dhe është prashtruar nga deputeti Lefter Maliqi. Në kërkesë pritet që të pyetet ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj në lidhje me situatën rëndë