Edhe këtë të mërkurë, në “Për’Puthen”, po transmetohet takimi mes Fjorelës dhe Ervinit.

Takimi mes tyre shkoi shumë mirë dhe u pa qartë që ekziston një kimi. Fjorela tha se me djemtë më të vjetër në emision nuk do të bëjë më takime, e tanimë është fokusuar më së shumti tek Ervini dhe Bearti.

Fjorela theksoi se deri më tani për ta ka krijuar një pëlqim fizik, duke qenë se nuk i njeh ende mirë dy të përzgjedhurit e saj.

“Është impakti i parë që shpjegohet, tek Bearti e kam pasur dhe tek Ervini. Më duken djem simpatik, më tërheqin nga pamja e jashtme”, tha Fjorela.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here