Një aktivitet në përkujtim të të ndjerit Luan Hajdaraga, ka mbledhur socialistët në Tiranë. Mes të pranishmëve ka qenë edhe presidenti Ilir Meta, që është shfaqur miqësor me “armiqtë” e tij. Por, nuk mungonte as Kastriot Islami apo Rexhep Mejdani, të larguar prej vitesh nga PS dhe tashmë kundërshtarë të ish-kolegëve të tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here