Nënshkrimi dhe miratimi i kontratës për vënien në punë të aeroportit, paska sjellë “reagimin” e gjumashëve letargjikë.

Kukësi ka nevojë për burra të gjatë e të gjerë, për të sjellë investime, që ndikojnë drejtpërdrejtë në zhvillimin ekonomik e social të zonës.

O i mjerë, që nuk ke bërë asgjë dhe kur ke qenë në pushtet!

Ti nuk je as i gjerë dhe as i gjatë por je … një hiç, që nuk ke dhe as nuk ke pasur kurrë mundësi të bësh vepra për Kukësin!

Kukësi kërkon burra të gjerë e të gjatë, për t’i bërë këto vepra, por ti as nuk sheh dhe as nuk dëgjon….. shurdh ke qenë e qorr do ngelesh, i vogel në trup e në mendje.

Kukësi ka nevojë për njerëz të përgjegjshëm, jo që kanë mashtruar kuksianët.

Spitali, stadiumi dhe mbi të gjitha Aeroporti nderkombëtar, janë projekte që realizohen nga burrat e mëdhenjë, jo gjumashët letargjik apo dështakët!

Megjithatë, 30 qershori erdhi dhe do marrësh përgjigjen nga ata që ke mashtruar, sidomos bujqit kuksianë, që i rrënove me “leksionet” apo medikamentet e falsifikuara dhe skaduara!

Gjumi letargjik dhe mashtrimet do marrin fund, pasi kuksianët e dinë mirë se kush jeni Ju!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here