Një “ Biznes familjar “ i trafikimit të kokainës u shkatërrua nga policicët e Narkotikëve të Divizionit të Sigurimit të Selanikut. Babai, nëna dhe vajza u arrestuan të akuzuar si anëtarë të një grupi që pati të fshehur në kukulla fëmijësh për kontrabandë një sasi droge.

Çifti, një burrë 45 vjecar dhe gruaja nga Shqipëria, u zbuluan në fund të Platy Imathias, pas një informacioni të marrë në rrugë operative. Në inspektimin e kryer nga oficerët në automjetin në pronësi të 20-vjeçares, vajza e çiftit, ishin fshehur me kujdes brenda dy çanta me kukulla fëmijësh brenda të cilave u gjet një sasi droge e llojit kokainë me peshë 205 gram si dhe një kompjuter portativ.

Sipas Policisë, bëhet me dije se 45-vjeçari e ka bërë edhe më herët gjatë ditës nga Athina drejt në Imathia me tren drejt Selanikut, këtë menyrë transporti me kukulla fëmijësh ku kishte të fshehur sasi kokaine.

Hulumtime policore u bënë në shtëpinë e çiftit në fushën e Kalqedonisë, atje ku edhe u identifikuan dhe arrestuan dhe madje edhe vajza e tyre 20-vjeçare.
Gjatë kontrollit në shtëpi u gjetën dy a më shumë si kukulla barby, për të cilat dyshohet se edhe këto përdoreshin për të fshehur dhe për të transportuar kokainë. Gjithashtu, u konfiskua edhe një shumë prej 8,640 euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here