Kina ka filluar vaksinimin e fëmijëve nga tre deri në njëmbëdhjetë vjeç kundër Covid-19.

Qeveritë vendore në të paktën pesë provinca të vendit kanë nxjerrë tashmë lajmërime duke njoftuar se të vegjlit duhet të imunizohen.

Në Kinë, 76% e popullsisë mbi 12 vjeç ka përfunduar ciklin e vaksinimit. Autoritetet e Pekinit po vazhdojnë të ndjekin politikën e tolerancës zero ndaj Covid-it dhe të përballen me shpërthime të vogla të virusit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here