Nostalgjia është ajo që na mban lidhur me kujtimet e të shkuarës dhe shpesh rrëmojmë nëpër arkivat tona për të parë se sa shpejt fluturon koha.

Mesa duket Rezarta Shkurta është përfshirë nga kjo nostalgji teksa ka postuar në rrjetet sociale foto kur ishte vetëm 18 vjeç.

Me mall, ajo ka kujtuar kohën kur ishte ende një vajzë e vogël, vetëm 18 vjeç, e cila sapo i ishte futur botës së televizionit dhe kishte realizuar setin e parë artistik me fotografin Fadil Berisha.

Asokohe, ajo ishte gjithashtu bjonde dhe shumë elegante.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here