Deputetët kanë rrëzuar dekretin e kreut të shtetit Ilir Meta për ndryshimet në Kodin Zgjedhor, ashtu siç dhe pritej.

Më herët Meta kërkoi që për këtë çështje të pritej mendimi i Komisioni të Venecias, ashtu si dhe një sërë zyrtarësh ndërkombëtarë.

Vijon…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here