Balerina e njohur shqiptare Klaudia Pepa ka nisur sfidën më të re në Instagram.

E pozicionuar me kokë poshtë, me duart në tokë dhe këmbët e ngritura lart e të mbështetura në faqet e murit, Pepa ka ftuar të gjithë ata që munden, t’i përgjigjen kësaj sfide.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here