Quhet ‘Immersive View’ opsioni që Zoom ka nisur globalisht për t’i bërë thirrjet video të përdoruesve të saj më reale. Deri në 25 pjesëmarrës mund të përfshihen në skenarë, të tilla si zyra dhe klasa shkollore, të pozicionuara, në sajë të inteligjencës artificiale, në mënyrë që të rikrijojnë një situatë sa më afër me atë që do të ndodhte në ambientet fizike .

Zoom ofron sfonde tashmë të optimizuara për funksionalitetin e ri edhe nëse është e mundur të futni tuajat, për shembull ato që pasqyrojnë dhomën reale të takimeve të kompanisë suaj.

“Shpallur në Zoomtopia 2020, pamja e re Immersive ju lejon të organizoni pjesëmarrës në webinar dhe folës në një sfond të vetëm virtual, duke krijuar një hapësirë ​​kohezive të takimeve virtuale”, tha David Ball, Specialisti i Marketimit të Produkteve të Zoom.

Në tremujorin e fundit të vitit 2020, Zoom regjistroi një rritje prej 369% të të ardhurave nga studimi i mëparshëm. Për vitin e plotë fiskal, qarkullimi i parave të gatshme të grupit ishte 869% më i lartë se në vitin 2019. (ANSA).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here