Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, i njohur ndryshe si KPK, ka vendosur sot shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Matit, Rexhep Karaj. Edhe në seancën e sotme ku pritej të merrej vendimi, Karaj vendosi që të mos ishte i pranishëm në sallë.

Gjatë hetimit të bërë në tre shtyllat e Vettingut për magjistratin, trupa gjykuese doli në përfundimin se subjekti i rivlerësimit kishte probleme të shumta me pasurinë dhe një balancë negative në shumën totale 7.8 milionë lekë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here