Procesi i votimit të kandidatëve në degën e Elbasanit ka përfunduar dhe 20 emrat e propozuar kanë kaluar në fazën tjetër.

Dega e PD Elbasan bën të ditur se në procesin e votimit kanë marrë pjesë 1521 anëtarë ose 59%, nga 2440 anëtarë. 20 kandidatët që janë konfirmuar janë:

1.ANILA BISHQEMI

2. ANITA DUHANXHIU

3. AUREL BYLYKBASHI

4. BESA ZHUPA

5. DURIM ÇEKREZI

6. EDMOND BIÇOKU

7. ELIONA GREMI

8. ELIOR VILA

9. ELSA GEGA

10. ENDRI HASA

11. ETLEVA HAXHIHYSENI

12. LORENC HASTOPALLI

13. LUÇIANO BOÇI

14. MIMOZA HASEIKU

15. QANI XHAFA

16. SHEFQET DELIALLISI

17. SONILA DAIU

18. TAULANT ZENELI

19. ZAMIR MUZHAQI

20. ZHENI GJERGJI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here