Gilberta dhe Naumi kanë pasur një “përplasje” mes tyre, në emisionin “Per’Puthen+40”.

Ka qenë Naumi i cili teksa i drejtohej Gilbertës, i ka ngatërruar emrin duke i thënë Griselda. Kjo nuk u kalua lehtë nga Gilberta e cila tha se nuk ka si të pres takim kur ai i ngatërron emrin.

Naumi : Unë që nga moment që një person e vlerësoj nga ana e brendshme më shumë. Kama ardhur që në fillim dhe kam  pasur dëshirë që të zgjidhem nga Griselda, Gilberta.

Gilberta: Po ti s’më di as emrin mo Naum, si pret të të zgjedh.

Naumi: Edhe Lind u ngatërrua kështu që të lutem.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here