Debati mes Çimit dhe Linditës solli përfshirjen edhe të pjesës tjetër të konkurrentëve.

Olti, një nga personat që ka dalë me Linditën e ka akuzuar se ajo ka përdorur të gjithë djemtë me të cilët ka dalë.

Kjo ka sjellë revoltimin e saj, e cila është çuar nga karrigia dhe ka kapur nga fyti për pak sekonda Oltin.

Më pas e ka ofenduar për fjalët e thëna dhe është larguar nga studio në gjendje të rënduar psikologjike dhe me lot në sy.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here