Momenti i përqafimit të dy fëijëve 2-vjecarë me shumë ngazëllim ju shton jetën. Djemtë Maxwell dhe Finnegan u takuan në rrugë e qytetit te Neë Yorkut dhe video është 11,000 herë dhe ka marrë komente pa fund për miqësinë e fëmijëve.

Babi i Mxëell-it rrëfen se 2-shja e djemve janë tashmë të pandashëm që kur u takuan 1 vit më parë. Gjithashtu ai shkruan një postim tjetër bashke me videon kus shkruan:

“Është e enjte. Këta të dy kanë që të martën që nuk shihen. Kaq shumë ndjenja…jam shumë mirënjohëse.”https://cdn-b-east.streamable.com/video/mp4/ulm2u.mp4?token=e88Yf17tZFRHDXVgilfK5w&expires=1568127480

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here