Dosja për lobimin në SHBA tashmë është mbyllur nga organi i akuzës dhe është dërguar në gjykatë. Sipas dokumentit të publikuar në media, prokuroria e Tiranës ka pushuar akuzën e pastrimit të parave për kreun e PD-së Lulzim Basha, por ai do të jetë i pandehur për akuzën e falsifikimit të formularit.

Bëhet fjalë për fjalë për plotësimin e formularit të financave të partise. Gjithashtu hetimet janë mbyllur edhe ndaj ish -sekretarit të përgjithshëm Arben Ristani dhe Ilir Dervishit, ndersa dosja eshte derguar ne gjykate po per te njejten akuze.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here