Harmonia është rikthyer, ose të paktën normaliteti duket se i ka zënë vend frikës… Natyrisht, nuk do të jetë një futboll si ai që jemi mësuar të shohim vazhdimisht përpara se të ndodhte pandemia, por duhet të kënaqëmi edhe me kaq…

Futbollistët janë rikthyer në stërvitje dhe jo më individualisht por në grop. Batuta mes tyre por edhe situata të cilat u mungonin. Kështu, te stërvitja e Juventusit, Cristiano Ronaldo ka qenë “viktima” e talljes së Dybala & Co, pasi teksa ishte në mes në tentativë për të kapur topin, ai i ka kaluar mes këmbëve…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here