I qetë dhe i qeshur ka dalë nga Gjykata për Krime të Rënda ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri.

Në prani të avokatit të tij Maks Xhashia, Tahiri është parë teksa bisedon me gazetarët që prej orës 09:00 të mëngjesit ndodhen në gjykatë për gjithcka ka ndodhur në gjykatë, me pretencën e prokurorisë dhe mbrojtjen që ish-ministri bëri vetë.

“Jam i pafajshëm”, i është drejtuar Tahiri gazetarëve.

Ndërkohë brenda gjykatës janë duke bërë mbrojtjen avokatët e ish-drejtorit të Policisë së Vlorës, Jaeld Çela.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here