Pas 4 muajsh ka përfunduar procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në Partinë Demokratike.

Nga 489 emra, Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve i ka dorëzuar Lulzim Bashës listën finale me 326 emrat mes të cilëve PD do të zgjedhë trupën e deputetëve.

Mësohet se komisioni ka hequr nga lista e kandidatëve për deputet 160 demokratë mes të cilëve edhe ish-deputetin Ervin Salianji. Salianji u zgjodh për herë të parë deputet në vitin 2017 në Qarkun e Korçës.

Tashmë i takon Kryesisë dhe Këshillit Kombëtar që të vendosë listën finale të kandidatëve, por kjo do të bëhet në mars sipas afateve të Kodit Zgjedhor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here