Kontrollori i parë nga 80 punonjës që janë gjithsej në kullën e Rinasit është shoqëruar në polici.

ABC raporton se kontrollori që është shoqëruar është Muhni Mezini. Ai u përfol në media ditën e sotme se ishte një nga punonjësit e stresuar që kishte marrë para borxh te familjarët për të përballuar jetesën.

Mezini është thirrur në polici pasi ka përfunduar turnin dhe është një nga 5 kontrollorët që ka shprehur paaftësinë për të kryer detyrën për shkak të stresit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here