Disa nga vendet ku mund të njohësh njerëz të rinj janë këto:

1.Shkoni në lokalin e lagjes

Qendra e vërtetë e jetës në lagje është banaku në katin e poshtëm.

Bëhuni shok me banakierin (i cili, për shkak të paragjykimit të tij profesional, është një shembull i specieve më të shoqërueshme në botë).

2.Shkoni në stadium për të brohoritur ekipin tuaj të preferuar

Brohoritja e zakonshme për të njëjtin ekip të preferuar është një ngjitës shumë më i thellë se ai që mban së bashku kaq shumë martesa funksionale.

3.Shkoni në koncerte dhe festivale

Kur dy njerëz janë në harmoni, është e vështirë për diçka që t’i ndajë ata.

Pak si muzika: dy notat që shkojnë mirë së bashku nuk do të shkojnë kurrë në një mendje.

Për të gjetur njerëz që prekin telat e ndjeshmërisë tuaj, bëni atë që çdo adoleshent është përpjekur të bëjë të paktën një herë: ndani muzikën tuaj të preferuar.

4.Shkoni në palestër gjatë orëve të pikut

Merrni pjesë në kurse ose shkoni gjatë orëve të pikut: do të duhet të prisni gjysmë ore para se të bëni dush, në rregull, por është në rregull duke pritur radhën tuaj për biçikletën e stërvitjes që ju të mund ta njihni shpirtin tuaj binjak.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here