Sot rreth orës 17:00 është përcjellë për në banesën e fundit, nëna e Kryeministrit Edi Rama, Aneta Rama.

Siç shihet dhe nga video, 82-vjeçarja është përcjellë nga një numër i paktë njerëzish për shkak të masave të COVID-19. Në ceremoninë e varrimit kanë marrë pjesë dy djemtë e saj Edi dhe Olsi Rama, bashkë me familjet e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here