Autorja e disa librave, Xhoi Jakaj ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale ku tregon gjithë mbështetjen e saj për Fifin. Teksa ka postuar videon e realizuar nga Flori, Bruno dhe Klajdi, ajo shkruan se Fifi është artiste e madhe dhe nuk duhet gjykuar nga veprime çasti. Jakaj u bën  njerëzve një kërkesë: mos dënoni një artist me dënime publike në rrjete sociale sepse dëmtoni bashkë më të edhe artin e asaj/atij.

“Mirëmengjes njerëz të mirë!

Sot dua të bëj përsëri një postim për Fifin.

Dëgjoni muzikën e saj çfarë mrekullie është, kjo sekuence u hodh mbrëmë nga një artist dhe koleg i Fifit, Bruno, se i dhemb si duket dhimbja e saj!

Unë kam lindur të mbroj ata që sulmohen me pa të drejtë….

Fifi është artiste madhe

Askush nuk duhet ta gjykoje per veprime çasti në big- brather

Ajo preferon ti bëjë gjerat sic i ndjen,e fundja në “Reality” kjo ndodh dhe nuk përbën çudi, se beri Fifi një veprim më pak apo më shumë të pamenduar mirë, Bigu është një vend izolimi nga bota e jashtme por me ca kushte më të mira se izolimi i të dënuarve, një ekseperiment me psikikën e njeriut sa mban ai…. Sot kam një kërkesë: mos dënoni një artist me denime publike në rrjete sociale sepse demtoni bashkë më të edhe artin e asaj/atij.

Artistët janë njerëz bëjnë edhe gabime,

I vetmi gabim i Fifit është që ka hyrë me vetëdije aty, kur kishte gjera aq të bukura për të bërë si kjo këngë…

Fifi artiste madhe…”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here