Ambasadorja e SHBA në Tiranë Yuri Kim dhe kryeministri Edi Rama kanë mirëpritur në aeroportin “Nënë Tereza”, në Rinas një familje afgane, si dhe 120 të evakuuar të tjerë.

Diplomatja e SHBA përmes një njoftimi në Twitter shkruan se Amerika iu ka siguruar ushqim dhe veshmbathje kësaj familjeje dhe shtetasve të tjerë afganë, të cilët do të strehohen në vendin tonë.

“Pas një udhëtimi pikëllues jashtë nga Kabul, Sara dhe familja e saj u ulën më në fund në Tiranë, ku u pritën nga ambasadorja amerikane Yuri Kim dhe kryeministri Edi Rama. Fryma e Amerikës siguroi ushqim, veshmbathje, strehim të përkohshëm dhe furnizime për të dhe 120 të evakuuar të tjerë. #Afganistan“, shkruan Yuri Kim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here