Kompania “Apple” ka njoftuar përditësimet më të fundit të aplikacionit “FaceTime”, duke e bërë atë të përputhshëm me pajisjet Android dhe Windows dhe duke shtuar aftësinë për të telefonuar me më shumë njerëz.

Përditësimet u ilustruara në Konferencën Botërore të Zhvilluesve të hapur nga CEO Tim Cook, e vënë kompaninë “Apple’ në një konkurrencë më të drejtpërdrejtë me kompani si “Zoom”, e cila u rrit ndjeshëm gjatë pandemisë.

Kompania ka shtuar gjithashtu mundësi të tjera, të tilla si përmirësimet e audios dhe mjegullimin e sfondit, të cilat sipas Craig Federighi, nënkryetari i vjetër i softuerit të “Apple”, do të lejojnë thirrjet me video për të kapur nuancat e një bisede personalisht.

Me përditësimin e ardhshëm të softuerit do të jeni në gjendje të ndani muzikë, filma ose ekranin tuaj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here