Në takimin me Shqipen, Giuseppe hyn në kuzhinë dhe nis të gatuajë për të.

Shqipja thotë se askush më parë nuk ka gatuar posaçërisht për të dhe u ndje e kënaqur.

Madje, Giussepe i premton se nëse do të jetonin bashkë, do të gatuante çdo ditë për të.

Ai gatuan ushqime italiane, por tregon se specialitetet shqiptare që i pëlqejnë: “Mish me fasule, patëllxhan, qingj”.

Më tej, e pyet Shqipen: “A bën akoma seks ti?”

Shqipja: “Them se po”.

Edhe në studio, ajo rrëfen se seksi është pjesë e rëndësishme për të, edhe për faktin që i ka munguar për një kohë të gjatë, “sepse ashtu më ka shkuar jeta, jam djegur për një kohë të gjatë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here