Një 22-vjeçar në Kinë ndërroi jetë pas piu 1.5 litër Coca Cola brenda 10 minutave.

Mjekët thonë se konsumimi i shpejtë i pijes e çoi në një grumbullim të gazit në trupin e tij, duke e ulur oksigjenin, ç’ka i shkaktoi vdekjen.

Ai shkoi në spital gjashtë orë pas konsumimit të pijeve të gazuara, duke u ankuar për dhimbje të forta dhe fryrje të stomakut.

Testet e kryera mbi 22-vjeçarin kur ai u vizitua për herë të parë nga mjekët, treguan disa shenja shqetësuese.

I riu i cili nuk mendohej se kishte ndonjë problem shëndetësor, kishte një rritje të rrahjeve të zemrës, presion të ulët të gjakut, si dhe probleme në frymëmarrje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here