Debate të forta janë duke u zhvilluar në Kuvend, ku deputeti Ralf Gjoni kundërshtoi vendimin e qeverisë që të blejë para kohe vaksinën që ende nuk ka dalë të Covid. Gjoni tha se ai kishte respekt maksimal për punën e mjekëve, por nuk mund të hidhen para kot, në një gjë që ende nuk ka siguri.

“Mos bëni konspiracion, punoni në të mirë të njerëzve, kështu i ndihmoni shqiptarët, ne do të kemi vaksinim të sigurt dhe efektiv. Lexoni më shumë, informohuni më shumë, dhe mos bëni politikë me pandeminë, pasi kjo është një situatë shumë serioze, ne jemi duke punuar 24 orë në 24”, iu drejtua Manastirliu Gjonit.

Vasilika Hysi-Ralf Gjonit: Atë gishtin mos ma trego mua, do të ta jap fjalën më vonë

Gjoni: Edhe njëherë zonja Manastirliu, që unë nuk kam nevojë që të bëj politikë me këtë çështje, unë bëra një pyetje të thjeshtë, se si person që e kam kaluar vetë Covidin, e njoh mirë situatën.

Unë kam respekt maksimal për mjekët, e kam thënë vetë këtë, por ju lutem, unë po them që vende si Franca dhe SHBA kanë pikëpyetje për efikasitetin e OKB-së, unë kam të drejtë që të ngre pyetje dhe dyshime. Nuk duhet të hedhim lekë për vaksinë por të blejmë testime. Nuk kanë pse e bëjnë njerëzit testin 120 mijë lekë në privat, ju doni ti kaloni gjerat fët e fët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here