Ndonëse jemi në 2020-ën, episodet e turpshme vijojnë të marrin përmasa të frikshme në vend. Maniakët kanë marrë një tjetër “trajtë” në Shqipëri dhe kanë nisur të shfryjnë epshin e tyre vend e pavend, kryesisht në Tiranë.

Liqeni Artificial i Tiranës konsiderohet si një prej vendeve, ku ndodhin më së shumti skena të tilla të shëmtuara.

Siç shihet dhe në videon e publikuar bga JOQ Albania, një person ka dalë haptazi fare në breg, i zhveshur terësisht, ku mund të dallohet qartësisht nga qytetarë të shumtë që tashmë kanë edhe frikë të shkojnë për shëtitje nga liqeni, se mund të përballen me skena të tilla, aspak të hijshme.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here