–Një 56-vjeçar në Zagreb dyshohet se vrau 3 fëmijët e tij të mitur. Mediat e huaja shkruajnë se burri austriak, kishte lajmëruar në rrjete sociale që kishte si qëllim të vriste veten. Të afërmit e shqetësuar njoftuan policinë, e cila ndërhyri menjëherë duke gjetur në shtëpinë e tij kufomat e tre fëmijëve dhe 56-vjeçarin në gjendje tepër të keqe.

Mjekët njoftuan se fëmjët kishin vdekur në një mënyrë të dhunshme, ndërsa babi i tyre u dërgua në spital për kujdes të mëtejshëm. Një nga tre fëmijët ishte vetëm 4 vjeç ndërsa dy të tjerët, binjakë, 7 vjeç.

Babai i tyre dyshohet të jetë përpjekur të kryejë vetëvrasje duke marrë helm ose drogë, ndërkohë që nëna e fëmijëve, ish-gruaja e 56-vjeçarit, nuk ndodhej në Zagreb kur është kryer krimi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here